Information

Varm kartoffelsalat med feta

Tilføjet den Saturday, October 16th, 2010 at 2:40 pm

Varm kartoffelsalat med feta er nok en sommer opskrift, men jeg må sige at jeg laver det hele året rundt. Jeg er også en rigtig stor fan af kold kartoffelsalat med karry. Men den her er lidt mere “salat-agtig” og passer lidt bedre til nogen ting.

Ingredienser:
600g kartofler
4 peberfrugter
1 rødløg
500g feta
3 fed hvidløg
200g sukkerærter i bæl
Timian
Olie
Salt og peber

Sådan gør du
Kartoflerne skraldes og forkoges i ca. 15 min. Peberfrugter og løg ordnes og skæres i forholdsvis store stykker sammen med kartoflerne. Kom derefter grønsagsstykkerne på en bageplade sammen med olie, hvidløg, salt og peber, og bag dem ved 250oC i ca. 30 min, eller til kartoflerne er gyldne. Mens grønsagerne bages skæres fetaen ud i stykker på ca. 1cm2. Når grønsagerne er færdige kommes de op i en skål hvor de afkøler i ca. 5 min, hvorefter fetaen og sukkerærterne blandes i.


Sig din mening!

By Spiced2.com