Information

Calzone med skinke og champignon

Tilføjet den Friday, August 13th, 2010 at 9:48 pm

Lækker, klassisk Calzone opskrift med skinke ost og Champignon, den er ret hurtig og og nem at lave og der er mad nok til 4 pers. i den her portion. Jeg elsker pizza og calzone og jeg synes bestemt den her opskrift giver mig, det bedste resultat af dem jeg har prøvet. Prøv den selv.

Du skal bruge:
Dej:
3 deciliter lunkent vand
25 gram gær
1 teskefuld salt
300 gram durummel
100 gram hvede mel

Fyld:
250 gram champignoner i skiver
100 gram revet ost
100 gram skinke i terninger/strimler

Tomatsauce:
1 dåse flåede tomater
1 teskefuld salt
1 fed hvidløg
1 teskefuld tørret oregano

Sådan gør du:
Opløs gæren i vandet og tilsæt salt, durummel og lidt af hvedemelet. Ælt dejen og tilsæt lidt efter lidt mere hvede mel indtil dejen er god fast og ikke klistre. Lad dejen hæve under et klæde til dobbelt størrelse. Del dejen i fire dele og rul dem up til pizzaer, hver med en diameter på ca. 30 centimeter.

Blend tomater med salt og hvidløg og kom det hele i en gryde. Tilsæt oregano og kog op. Kom 1-2 spiseskefulde tomat sauce i midten af de 4 pizzaer og placer champignoner, ost og skinke ovenpå. Træk den ene side af pizzaerne mod den anden så de for form som en halvmåne. Tryk kanterne godt sammen og sæt dem i ovnen i 10 minutter ved 250 grader. Servér sammen med den varme tomat sauce og eventuelt en skål salat.


Sig din mening!

By Spiced2.com